10% korting op hele assortiment! Kortingscode: Gieter-10%

Je winkelwagen

Zakelijk

Offerte aanvragen

Bent u van plan om een grote bestelling te plaatsen? Graag bieden wij u deze aan tegen een scherpe prijs! Bij Everplant bieden wij de mogelijkheid om een offerte aan te vragen bij bedrag vanaf 500 euro exclusief btw. Het is mogelijk om contact met ons op te nemen via de onderstaande gegevens of door het contact formulier in te vullen onderaan deze pagina.

Offerte: - BEL: 0640918480  of EMAIL: info@everplant.nl

Snel een offerte op maat

Niemand houdt van wachten. Dus wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, het contactformulier invult of ons een email stuurt op werkdagen voor 16:00 uur voorzien wij u dezelfde dag nog van een passende offerte voor uw situatie. Wij kijken zorgvuldig naar de grootte van uw bestelling en voorzien u vervolgens van de beste aanbieding.


Eigen persoonlijk adviseur

Zodra wij uw aanvraag binnen hebben nemen onze adviseurs zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Op deze manier kunnen wij uw wensen en voorkeuren inventariseren want deze stellen wij voorop. 

U krijgt een eigen specialist toegewezen die op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. Zo kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en kunt u bij ons terecht voor eventuele vragen en ook voor aankoopadvies. 

 

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Vul dan hier onder het contactformulier in.